Klanten beoordeling: {{::vm.siteScore | number : 1 }}

{{ productPageProduct.title }}

{{ vm.product.title }}

  • {{:: usp}}
Kies je verpakking
TIP: Bespaar 15% met Bestelgemak
{{:: o.title }} met Bestelgemak (binnenkort leverbaar)
{{:: o.pricePerPiece | number : 2 }} ps {{:: o.pricePerPiece | number : 3 }} ps / {{:: o.repeat ? vm.dispatchIntervalLabels[ o.dispatchInterval ] : '' }}
{{ :: o.expensivePrice | number : 2 }}
{{ :: o.price | number : 2 }}

{{:: vm.selected.product.title }}
{{:: vm.selected.title }} met Bestelgemak

Beschrijving

L-Lysine Complex bevat per tablet maar liefst 750 mg L-Lysine, aangevuld met MSM en zink. Zink ondersteunt het immuunsysteem en helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit. De 3 componenten in dit supplement vullen elkaar super aan.

  • Bevat Lysine, MSM en Zink
  • Door de slimme productcombinatie heb je maar één product nodig
  • L-Lysine is een essentieel aminozuur

Lysine forte bevat naast het essentiële l-lysine ook het mineraal zink en organisch gebonden zwavel (MSM). We kunnen zelf geen L-lysine aanmaken en krijgen dit via de voeding binnen. In de voeding komt L-lysine bijvoorbeeld voor in zuivel, vlees en peulvruchten. 

MSM wordt van nature aangetroffen in in vers fruit en groenten. 

Zink is een belangrijk mineraal en zorgt mede voor een goede weerstand en helpt lichaamscellen te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast helpt Zink bij de verzorging van de huid van binnenuit.

 

Reviews

Lees hieronder de reviews
{{::review.author}} uit {{::review.city}}

{{::review.review}}

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Het nut van

Wat is L-Lysine?

Essentiële aminozuren hebben we nodig, want deze kunnen we niet zelf aanmaken. Lysine is hier een van. Voor je dagelijkse behoefte van dit essentiële aminozuur ben je dus volledig afhankelijk van wat je via voeding of supplementen binnenkrijgt. Lysine zit in vis, kip, rund- en lamsvlees, zuivel, eieren, bonen, haver, avocado en in kiemen als taugé.
Het zijn dus vooral dierlijke voedingsmiddelen die rijk zijn aan lysine. De hoeveelheid lysine kan daarom een knelpunt zijn in een plantaardig eetpatroon. L-Lysine Complex bevat
L-lysine, in de vrije vorm. Deze aanvulling zonder andere aminozuren is een manier om snel je lysine te verhogen.

 

MSM

MSM (methylsulfonylmethaan) is een zwavelverbinding die veel voorkomt in de natuur. In ons eten komt MSM voor in vlees, vis, eieren, peulvruchten, uien, knoflook. Zwavelverbinding zijn een onderdeel van aminozuren en eiwitten. In het lichaam komen zwavelhoudende stoffen vooral voor in de hardere weefsels, zoals gewrichten, huid, haar en nagels. MSM wordt dan ook regelmatig gebruikt voor een gladde huid en mooie sterke nagels.

 

Zinkcitraat

Het mineraal zink helpt bij het gezond houden van de huid. Op sommige momenten wil je je huid van binnenuit extra verzorgen. Zink doet dit! Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Ook heeft zink een positieve invloed op het immuunsysteem. Zink in de citraatvorm is goed opneembaar.

Samenstelling

Bevat per tablet:mg/µgRI%
L-lysine (HCl)750 mg
Zink (citraat)10 mg100%
MSM (methylsulfonylmethane)100 mg-

RI = Referentie Inname (voorheen ADH)

Dosering

1 - 2 tabletten verdeeld over de dag met water innemen, 2 uur vóór of 2 uur na een maaltijd. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. 

Ingrediënten

l-lysine HCl, vulstoffen (isomalt, micro cristallijne cellulose), methylsulfonylmethane, zinkcitraat, antiklontermiddel (silica, vegetarische magnesiumstearaat)

Aminozuren en mineralen voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Koel, droog, afgesloten, donker en buiten bereik van kinderen bewaren. Geproduceerd in Nederland. 

Eigen productie

Wij produceren zelf voor maximale kwaltiteitscontrole

{{:: vm.posterText }}

/

Regelgeving

Europese regelgeving
In verband met de Europese regelgeving mogen wij helaas niet (volledig) uitleggen waarvoor dit voedingssupplement kan worden gebruikt. Voor meer informatie en/of persoonlijk advies kan contact worden opgenomen met +31(0)85 08 67 960 of info@vitaminefabriek.nl

Wij van Vitaminefabriek.nl zijn er voor je

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust!


kiyoh score

{{:: vm.siteScore | number : 1 }} / 10

Vaak samen gekocht

Krijg extra korting met Bestelgemak!

Met Vitaminefabriek Bestelgemak heb je altijd op tijd jouw vitamines in huis.

  • Gemakkelijk ieder kwartaal jouw vitamines in huis
  • 15% voordeel met Bestelgemak
  • Altijd gratis verzending
  • Eenvoudig aanpasbaar of annuleren
Naar Bestelgemak