Klanten beoordeling: {{::vm.siteScore | number : 1 }}

Multivitaminen

Wat zijn multivitamines?

Multivitamine is een voedingssupplement waar belangrijke vitamines, mineralen en spoorelementen in zitten. Door het eten van de juiste voeding kan je de belangrijke vitamines en mineralen binnen krijgen, maar dat is soms erg lastig. Daarom wordt dit supplement ook vaak door het hele jaar heen gebruikt, als ondersteuning van de algehele gezondheid. Niet alleen in de winter zoals vele andere supplementen. Een multivitamine is lekker makkelijk. In plaats van dat je allemaal losse vitamines moet slikken, ben je met één supplement meteen klaar!

Wat zit er in een goede multivitamine?

Iedereen heeft zijn eigen behoefte aan vitamines en mineralen, waardoor het per persoon kan verschillen welke multivitamine het beste is. Een goede multivitamine bevat 13 vitamines: Vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6. biotine, foliumzuur, B12, C, D, E, K. Ook horen daar een aantal belangrijke mineralen bij zoals: magnesium, calcium, ijzer en zink. De multivitamines van Vitaminefabriek bevatten de eerder genoemde vitamines en mineralen allemaal. Wat zo speciaal aan onze multivitamines is, zijn de actieve vormen van B-vitamines én de vegan vitamine D3

De beste multivitamine voor jou!

Wat voor jou de beste multivitamine is, ligt aan wat jij nodig hebt. Dit supplement wordt gebruikt als aanvulling op de voeding, niet als vervanging. Zoals eerder genoemd, zitten er in een goede multivitamine veel vitamines en mineralen. Om te weten wat voor jou de beste multivitamine is, kijken we ook graag naar wie jij bent als persoon. Dit kan je ook gewoon zelf doen met onze vitaminetest! 

Iedereen heeft andere behoeftes, daarom hebben wij voor vrouwen en mannen aparte supplementen ontwikkeld. Op zoek naar een multivitamine én een extra ondersteuning voor je weerstand? Neem dan een kijkje bij het Weerstand Complex, dit is een multivitamine en antioxidantencomplex in één. Wist je dat al onze supplementen geschikt zijn voor vegetariërs en veganisten?

Vitaminefabriek.nl contact

Heb je hulp nodig om een bestelling te plaatsen of wil je meer weten over onze producten? Bel of mail gerust!

kiyoh score

{{:: vm.siteScore | number : 1 }} / 10

kiyoh score

{{:: vm.siteScore | number : 1 }} / 5

Onze vitamines komen vers van de pers, uit onze eigen Nederlandse productiefaciliteit.

Waarom kiezen voor Vitaminefabriek? Heel makkelijk:

Echt waar.
100% Vegan

Goed voor je gezondheid en voor de planeet. Dat is Vitaminefabriek. Wij maken hoogwaardige voedingssupplementen. Vegan en vrij van gluten en allergenen.

Met zorg ontwikkeld en met passie gemaakt

We maken alle supplementen zelf, in onze eigen productiefaciliteit. Met zorg ontwikkeld en met passie gemaakt. Vers van de pers!

Hoge kwaliteit, scherpste prijs

Omdat we zelf produceren, kunnen we je de beste kwaliteit leveren tegen de scherpste prijs.

Brievenbus verpakking

Door onze tabletten en capsules te verpakken in pouches past je pakketje gemakkelijk door de brievenbus. Zo hoef je dus nooit thuis te blijven voor je bestelling. Handig! Verzending is gratis vanaf €20,-