Klanten beoordeling: {{::vm.siteScore | number : 1 }}

 

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Je bestelling wordt via PostNL afgeleverd. Bestel je op werkdagen vóór 16:00 uur dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden.
Wat is het verschil met jullie producten en die van de discounter om de hoek?
We snappen dat je met al dat aanbod door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Vitaminefabriek.nl weten we waar we op moeten letten als het gaat om voedingssupplementen. En we leren het jou graag ook. Bij voedingssupplementen zijn er een paar dingen waar je op moet letten:
  • De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) vitamines en mineralen die je elke dag binnen zou moeten krijgen. Wij kijken verder dan deze norm, die is namelijk niet altijd relevant, en soms zelfs achterhaald. We vullen onze supplementen met complete ingrediënten en voegen uitsluitend werkzame hoeveelheden toe. Dat betekent dat we bijvoorbeeld alleen zink in de juiste hoeveelheid toevoegen aan een supplement omdat het jouw afweersysteem sterker maakt. Niet omdat het onze verpakking zo tof en compleet maakt.
  • Of een supplement biologisch actieve verbindingen bevat. Dit zorgt ervoor dat de werkzame stoffen in voedingssupplementen goed kunnen worden opgenomen door je lichaam. Onze supplementen bevatten deze kostbare bioactieve verbindingen die natuurlijk en lichaamseigen zijn. Omdat je lichaam ze herkent, kost het je dus geen extra energie om ze op te nemen. Ze ondersteunen je lichaam en werken in jouw belang om optimaal te functioneren. Veel goedkopere voedingssupplementen bevatten deze verbindingen niet.
  • Overige hulp-en vulstoffen. Wij maken minimaal gebruik van hulp- en vulstoffen om onze supplementen in pilvorm bij jou te bezorgen. We gebruiken ze alleen als het niet anders kan. Doen we dat niet, dan vallen onze pillen uit elkaar. En dat is in gebruik niet handig. Maar onnodige opvulling toevoegen om de capsule voller of de pil groter te laten lijken, daar doen we niet aan! Zo weet je zeker dat er niks overbodigs in jouw supplementen zit.
Ten slotte is het goed om te weten dat we werken met strenge controles en kwaliteitseisen. Alle ingrediënten worden bij binnenkomst in onze Nederlandse fabriek gescreend op toxines. We volgen hierbij de strenge HACCP richtlijnen die in Nederland gelden, en werken uitsluitend met toegestane hoeveelheden. In andere woorden: we voegen alleen ingrediënten toe van topkwaliteit en in werkzame doseringen.
Zijn jullie voedingssupplementen alleen voor vegans?
Nee, onze voedingssupplementen zijn juist voor iedereen geschikt. Een optimaal leven leiden willen we namelijk voor iedereen bereikbaar maken. De voedingssupplementen van Vitaminefabriek.nl zijn daarom 100% vegan. Dat was een makkelijke beslissing. De kwaliteit is namelijk even hoog en je hebt niets dierlijks nodig om gezond en sterk te zijn.
Zijn voedingssupplementen wel verantwoord?
Anders dan veel onschuldig-lijkende medicijnen zijn voedingssupplementen Veilig met een hoofdletter V. Supplementen ondersteunen de werking van je eigen lichaam. Je doet het nog steeds zelf, alleen wordt je lichaam dankzij de supplementen een beetje geholpen. Met voedingssupplementen kan je voorkomen dat je op een dag medicijnen moet gaan slikken (anders verwoorden; Voedingssupplementen worden gebruikt om ziekte en tekorten vanuit voeding te voorkomen. Het ondersteunt je in je dagelijks leven en werkt in belang van je functioneren. Ieder voedingssupplement van Vitaminefabriek.nl bevat de wettelijke toegestane hoeveelheid ingrediënten en wordt nauwkeurig gescreend op gifstoffen. Je hoeft niet bang te zijn dat je te veel werkzame stoffen binnenkrijgt, dat kan simpelweg niet.
Hoe kan ik contact opnemen met jullie?
Graag ontvangen we je vragen op info@vitaminefabriek.nl of je kunt ons bereiken op +31 (0)85 0867950. Ook kan je contact met ons opnemen via Facebook en Instagram.