Klanten beoordeling: {{::vm.siteScore | number : 1 }}

Gezondheid

Als ik gezond eet en af en toe sport heb ik toch geen pillen nodig?
Wij geloven dat optimaal leven alleen kan met optimale voeding. En optimale voeding, haal je vaak niet uit je voeding alleen. Daar horen voedingssupplementen bij. Zie ze als een aanvulling op je levensbehoeftes. Voeding in de vorm van een tablet of capsule. Het is nu eenmaal zo dat je meer voedingsstoffen verbruikt als je een druk leven hebt met veel prikkels en lange werkdagen. Je eet ook vast niet elke dag gezond en zeker in de koude najaar- en winterperiode is wetenschappelijk bewezen dat extra vitamine D belangrijk is voor lichaam. Dagelijks gebruik zorgt ervoor dat je mentaal en fysiek tegen een stootje kan, je lekkerder slaapt en je drukke bestaan kan blijven volhouden. Of dat nou als fitgirl is die strakke Insta foto’s wil plaatsen, als vader die een drukke baan combineert met twee schreeuwende schatjes van kinderen thuis, of als high performer die doordeweeks loopt te knallen maar dat in het weekend ook wil doen. Het maakt ons niet uit hoe jouw optimale leven eruit ziet, onze voedingssupplementen zorgen ervoor dat je het aankan.
Wat gebeurt er als ik teveel binnenkrijg van jullie voedingssupplementen?
Onze voedingssupplementen zijn Verantwoord met een hoofdletter V. Ze zijn daarnaast ‘lichaamseigen’, dat wil zeggen dat je lichaam de vitamines en mineralen herkent en direct kan inzetten ten behoeve van je functioneren. Supplementen ondersteunen de werking van je eigen lichaam. Je doet het nog steeds zelf, alleen wordt je lichaam dankzij de supplementen een beetje geholpen. Het ondersteunt je in je dagelijks leven en werkt in belang van je functioneren. Ieder voedingssupplement van Vitaminefabriek.nl bevat de wettelijke toegestane hoeveelheid ingrediënten en wordt nauwkeurig gescreend op gifstoffen. Je kunt supplementen vaak op een verantwoorde manier met elkaar combineren. Twijfel je of je niet te veel vitamines of mineralen binnenkrijgt? Neem dan contact met ons op! Je kan een e-mail sturen naar info@vitaminefabriek.nl of je kunt ons bellen op +31 (0)85 0867950. Ook via Facebook en Instagram helpen we je graag verder!
Zijn voedingssupplementen wel verantwoord?
Anders dan veel onschuldig-lijkende medicijnen zijn voedingssupplementen Verantwoord met een hoofdletter V. Supplementen ondersteunen de werking van je eigen lichaam. Je doet het nog steeds zelf, alleen wordt je lichaam dankzij de supplementen een beetje geholpen. Voedingssupplementen worden gebruikt om tekorten vanuit voeding te voorkomen. Het ondersteunt je in je dagelijks leven en werkt in belang van je functioneren. Ieder voedingssupplement van Vitaminefabriek.nl bevat de wettelijke toegestane hoeveelheid ingrediënten en wordt nauwkeurig gescreend op kwaliteit en veiligheid. Je hoeft niet bang te zijn dat je te veel werkzame stoffen binnenkrijgt als je ze gebruikt volgens de voorschriften op het etiket.