Klanten beoordeling: {{::vm.siteScore | number : 1 }}

Duurzaamheid

Wat doen jullie aan duurzaamheid?
Wij werken lokaal en zo klimaatneutraal mogelijk. Al onze producten zijn 100% vegan. Wij laten je zien dat gebruik van natuurlijke ingrediënten niet ten koste gaat van de werkzaamheid van onze supplementen. Door gebruik te maken van de beste kwaliteit grondstoffen en geen onnodige hulp- en vulstoffen toe te voegen zorgen we ervoor dat jij een werkzaam en kwalitatief product in handen krijgt. Zo weet jij het beste uit jezelf te halen.
In onze productiefabriek in Rotterdam werken we met zonnepanelen waardoor we al voor 80% klimaatneutraal werken. Door lokaal te produceren hebben we geen extra opslag of transportmoment nodig. Jij bestelt je producten en je ontvangt ze rechtstreeks uit de fabriek in je brievenbus. Goed voor jou en goed voor de planeet.
Zijn jullie voedingssupplementen alleen voor vegans?
Nee, onze voedingssupplementen zijn juist voor iedereen geschikt. Voedingssupplementen van topkwaliteit willen we namelijk voor iedereen bereikbaar maken. De voedingssupplementen van Vitaminefabriek.nl zijn daarom 100% vegan. Dat was een makkelijke beslissing. De kwaliteit is namelijk even hoog en je hebt echt niets dierlijks nodig om gezond en sterk te zijn.