Klanten beoordeling: {{::vm.siteScore | number : 1 }}

{{ productPageProduct.title }}

{{ vm.product.title }}

  • {{:: usp}}
Kies je verpakking
TIP: Bespaar 15% met Bestelgemak
{{:: o.title }} met Bestelgemak (binnenkort leverbaar)
{{:: o.pricePerPiece | number : 2 }} ps {{:: o.pricePerPiece | number : 3 }} ps / {{:: o.repeat ? vm.dispatchIntervalLabels[ o.dispatchInterval ] : '' }}
{{ :: o.expensivePrice | number : 2 }}
{{ :: o.price | number : 2 }}

{{:: vm.selected.product.title }}
{{:: vm.selected.title }} met Bestelgemak

Beschrijving

Deze plantaardige combinatie van Groene thee en Yerba Mate bevat antioxidanten en helpt je om op gewicht te blijven.*
Groene Thee wordt gemaakt van de Camellia sinensis en heeft in tegenstelling tot  zwarte thee tijdens het productieproces minimale fermentatie ondergaan. Zo blijft de mooie groene kleur behouden en de interessante stoffen actief. 
Yerba Mate is een bijzondere kruidenthee uit Zuid-Amerika die alleen groeit in Argentinië en de grensstreek met Brazilië en Paraguay. De thee wordt op traditionele wijze geproduceerd.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

  • Bevat cafeïne
  • Met EGCG (45%)
  • Zeer hoog gehalte aan polyfenolen
  • Groene Thee en Yerba Mate helpen op gewicht te blijven.*

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Reviews

Lees hieronder de reviews
{{::review.author}} uit {{::review.city}}

{{::review.review}}

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Het nut van

Groene thee extract

De geschiedenis van thee gaat duizenden jaren terug. Groene thee wordt net als zwarte thee bereid van de bladeren van de theeplant (Camellia sinensis). De bladeren van de theeplant zijn een natuurlijke bron van polyfenolen. Het zijn antioxidanten die de theeplant beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ook voor ons zijn dit meest waardevolle stoffen in thee.
Bij het fermentatieproces van zwarte thee gaat een groot deel van de polyfenolen verloren. Groene thee bladeren worden niet gefermenteerd maar gestoomd. Hierdoor blijven de polyfenolen in groene thee behouden.

 

Hoge dosis EGCG

De meeste polyfenolen in groene thee behoren tot de groep catechinen, zoals de stof EGCG (epigallocatechinegallaat). Met je kopje groene thee, krijg je dus ook antioxidanten zoals EGCG binnen.
Bij een extract van groene thee wordt dezelfde theeplant gebruikt, maar zijn de werkzame stoffen sterker geconcentreerd. Dit is een voordeel, want om te profiteren van de gunstige eigenschappen van groene thee is een flinke hoeveelheid actieve stoffen nodig. Ons extract bevat maar liefst 45,2% EGCG, wat neerkomt op 340 mg per dagdosering. De hoeveelheid EGCG per kop gebrouwen groene thee varieert sterk. 
De dagdosering EGCG in dit product komt overeen met het drinken van zo’n 6 tot 13 koppen groene thee! EGCG uit een extract wordt ook nog eens beter opgenomen dan uit bereide thee.

 

Yerba Mate

De matéplant of Ilex paraguariensis wordt vooral in Zuid-Amerika gebruikt om een drankje van te maken. De bladeren van de Yerba Mate plant worden gedroogd en er wordt thee van getrokken. Langzaam verovert Yerba Mate ook Europa, als theedrank of als superfood om toe te voegen aan smoothies en shakes.
Yerba Mate en Groene thee worden vaak met elkaar vergeleken. Dat is logisch, want Yerba Mate bevat net als groene thee polyfenolen. Yerba Mate bevat nog meer antioxidanten dan groene thee. Ook bevat Yerba Mate cafeïne, wat soms hier wordt aangeduid als mateïne. 

 

Vanwege de aanwezigheid van cafeïne is dit product niet geschikt om te gebruiken door personen onder de 18 jaar of bij zwangerschap en borstvoeding. 

*Deze gezondheidsclaims zijn nog niet beoordeeld door EFSA

Samenstelling

Bevat per 4 vegicaps:
Yerba Mate extract (Ilex paraguariensis)1.200 mg
Groene Thee extract met 45,2% EGCG (Camellia sinensis)800 mg

 

Dosering

2 vegicaps tijdens het ontbijt en 2 vegicaps tijdens de lunch innemen.

Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Ingrediënten

Yerba mate extract, groene thee extract, vulmiddel (MCC), anti-klontermiddelen (magnesiumstearaat, silicium dioxide), HPMC vegacapsule.

Kruiden voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Koel, droog, donker en buiten bereik van kinderen bewaren. Bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen (bevat 111,1 mg cafeïne per dagelijkse hoeveelheid van 4 vegicaps).

Per vegicap bevat dit product 90,4 mg EGCG*. Neem de vegicaps niet kort voor het slapen gaan in, dit kan het inslapen bemoeilijken. Maximale dosis EGCG is 800 mg per dag. Niet geschikt om te consumeren in combinatie met andere groene thee producten. Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar, tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet geschikt om te consumeren tijdens het vasten. *Epigallocatechine-3-gallaat

Geproduceerd in Nederland. 

 

Eigen productie

Wij produceren zelf voor maximale kwaltiteitscontrole

{{:: vm.posterText }}

/

Regelgeving

Europese regelgeving
In verband met de Europese regelgeving mogen wij helaas niet (volledig) uitleggen waarvoor dit voedingssupplement kan worden gebruikt. Voor meer informatie en/of persoonlijk advies kan contact worden opgenomen met +31(0)85 08 67 960 of info@vitaminefabriek.nl

Wij van Vitaminefabriek.nl zijn er voor je

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust!


kiyoh score

{{:: vm.siteScore | number : 1 }} / 10

Vaak samen gekocht

Krijg extra korting met Bestelgemak!

Met Vitaminefabriek Bestelgemak heb je altijd op tijd jouw vitamines in huis.

  • Gemakkelijk ieder kwartaal jouw vitamines in huis
  • 15% voordeel met Bestelgemak
  • Altijd gratis verzending
  • Eenvoudig aanpasbaar of annuleren
Naar Bestelgemak