Klanten beoordeling: {{::vm.siteScore | number : 1 }}

{{ productPageProduct.title }}

{{ vm.product.title }}

  • {{:: usp}}
Kies je verpakking
TIP: Bespaar 15% met Bestelgemak
{{:: o.title }} met Bestelgemak (binnenkort leverbaar)
{{:: o.pricePerPiece | number : 2 }} ps {{:: o.pricePerPiece | number : 3 }} ps / {{:: o.repeat ? vm.dispatchIntervalLabels[ o.dispatchInterval ] : '' }}
{{ :: o.expensivePrice | number : 2 }}
{{ :: o.price | number : 2 }}

{{:: vm.selected.product.title }}
{{:: vm.selected.title }} met Bestelgemak

Beschrijving

Kurkuma (geelwortel) staat bij vrijwel iedereen in het keukenkastje. Het is een smaakmaker die kleur geeft aan Oosterse gerechten zoals curry’s en gele rijst. Kurkuma is wereldwijd ook zeer geliefd als superfood en supplement.

 

De belangrijkste actieve bestanddelen in de kurkumawortel zijn curcuminoïden, waarvan cucurmine de belangrijkste is. Cucurmine is een antioxidant die het lichaam helpt beschermen tegen vrije radicalen*. De stof ondersteunt je immuunsysteem*, helpt gewrichten soepel te houden* en ondersteunt de reinigende werking van de lever.*

  • Ter ondersteuning van de gewrichten*
  • Aanzienlijke hoeveelheid curcumine
  • Eén van de veelzijdigste supplementen ter wereld

* Gezondheidsclaim is in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Reviews

Lees hieronder de reviews
{{::review.author}} uit {{::review.city}}

{{::review.review}}

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Het nut van

Wat zijn kurkuma kruiden?

Kurkuma is een kruid dat oorspronkelijk uit India komt. Het wordt ook wel tumeric, curcuma, geelwortel, koenir of koenjit genoemd. Kurkuma is rijk aan natrium, kalium en curcumine. Deze kurkuma kruiden worden vaak gebruikt als poeder tijdens het koken, maar is ook als voedingssupplement te gebruiken.

 

Kurkuma vs curcumine

Kurkuma en curcumine, het klinkt bijna hetzelfde maar dat is het niet. Je kan het vergelijken met koffie. Cafeïne is de werkzame stof in koffie, dat is wat koffie z’n werk laat doen. Curcumine is dus de werkzame stof in kurkuma! Curcumine is het gele pigment uit de Turmeric/Curcuma longa wortel.

 

Waarom Kurkuma Superfood?

De sterkte van een kurkumasupplement, hangt samen met het gehalte curcuminen. Kurkuma Superfood bevat per tablet is 300 mg sterk geconcentreerd (95%) curcumine-extract. Omdat de geelwortel naast cucurmine nog meer interessante stoffen bevat, is er ook onbewerkt kurkuma wortel poeder toegevoegd.
De biologische beschikbaarheid van curcumine in het maagdarmkanaal is laag. Dit betekent dat een groot gedeelte ervan niet wordt opgenomen in het lichaam. Het bijgevoegde zwarte peperextract in deze formule zorgt voor een betere opname van curcumine.

Samenstelling

Bevat per tablet:
mg/mcgRI%
Curcumin 95%300 mg
Piper Nigrum blend (zwarte peper)100 mg-
Kurkuma100 mg

RI = Referentie Inname (voorheen ADH)

Dosering

1 tot 2 tabletten per dag. Tijdens een maaltijd innemen met voldoende water.

Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Ingrediënten

Vulstof (cellulose), curcumine granulaat, curcuma (curcuma longa), zwarte peper, antiklontermiddel (silica), antiklontermiddel (vegetarische magnesiumstearaat).

Kruiden voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Koel, droog, donker, afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van medicijnen. Niet gebruiken bij galwegstoornissen. Geproduceerd in Nederland.

 

Eigen productie

Wij produceren zelf voor maximale kwaltiteitscontrole

{{:: vm.posterText }}

/

Regelgeving

Europese regelgeving
In verband met de Europese regelgeving mogen wij helaas niet (volledig) uitleggen waarvoor dit voedingssupplement kan worden gebruikt. Voor meer informatie en/of persoonlijk advies kan contact worden opgenomen met +31(0)85 08 67 960 of info@vitaminefabriek.nl

Wij van Vitaminefabriek.nl zijn er voor je

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust!


kiyoh score

{{:: vm.siteScore | number : 1 }} / 10

Vaak samen gekocht

Krijg extra korting met Bestelgemak!

Met Vitaminefabriek Bestelgemak heb je altijd op tijd jouw vitamines in huis.

  • Gemakkelijk ieder kwartaal jouw vitamines in huis
  • 15% voordeel met Bestelgemak
  • Altijd gratis verzending
  • Eenvoudig aanpasbaar of annuleren
Naar Bestelgemak