Klanten beoordeling: {{::vm.siteScore | number : 1 }}

{{ productPageProduct.title }}

{{ vm.product.title }}

  • {{:: usp}}
Kies je verpakking
TIP: Bespaar 15% met Bestelgemak
{{:: o.title }} met Bestelgemak (binnenkort leverbaar)
{{:: o.pricePerPiece | number : 2 }} ps {{:: o.pricePerPiece | number : 3 }} ps / {{:: o.repeat ? vm.dispatchIntervalLabels[ o.dispatchInterval ] : '' }}
{{ :: o.expensivePrice | number : 2 }}
{{ :: o.price | number : 2 }}

{{:: vm.selected.product.title }}
{{:: vm.selected.title }} met Bestelgemak

Beschrijving

Ben je geestelijk in balans? Dan zit je lekker in je vel. Als je in balans blijft heb je vaak ook volop energie. Balans betekent een mooi evenwicht tussen inspanning en ontspanning, werk en privé, tijd voor jezelf en tijd voor anderen.

 

Er zijn periodes waarin het moeilijker is om de balans te bewaren. Omdat je onder druk staat om te presteren, examen moet doen of gewoon een periode erg druk bent. Je kunt je als een circusartiest voelen. Dag in dag uit bezig om alle ballen in de lucht te houden, zakelijk en privé. Bij spanning en stress is de balans zoek. 

 

Een natuurlijke rustgever als rhodiola is dan een steuntje in de rug. Het helpt om lichaam en geest te ontspannen. Het helpt je om geestelijk én lichamelijk in balans te blijven in periodes van stress. 

  • Helpt om gestelijk en lichamelijk in balans te blijven in periodes van stress*
  • Breed toepasbaar
  • 500 mg per vegetarisch capsule

*gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Reviews

Lees hieronder de reviews
{{::review.author}} uit {{::review.city}}

{{::review.review}}

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Het nut van

Rhodiola Rosea 

Rhodiola Rosea of rozewortel is een bloeiend berg plantje dat groeit in koude gebieden. De wortels van de plant worden al met name in Rusland en Scandinavië al eeuwen gebruikt voor een goede geestelijke balans. 

 

Geestelijke balans

Rhodiola wordt gebruikt vanwege de adaptogene werking. Adaptogenen zijn planten die helpen om geestelijk en lichamelijk in balans te blijven of om geestelijke en lichamelijke balans te bewaren*. Rhodiola is een natuurlijke rustgever. Het gebruik ervan helpt om geestelijk en lichamelijk in balans te blijven in periodes van stress*. Een bijzondere eigenschap van rhodiola is dat het niet alleen rustgevend is, maar gelijktijdig ook helpt tegen vermoeidheid. De populariteit van rhodiola is sterk toegenomen. Het is in enkele jaren uitgegroeid tot één van de meest gebruikte kruiden tijdens drukke werkzaamheden, studeren en sporten. 

*Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

 

Salidroside en Rosavine 

Iedere capsule bevat 500mg extract van de rhodiola wortel. De werkzame stoffen in rhodiola heten salidroside en rosavine. De rhodiola is gestandaardiseerd op 3% rosavine en 1% salidroside. Dit is een hoge concentratie van de werkzame nutriënten. Dit garandeert dat iedere tablet evenveel werkzame stoffen bevat.

Er is veel vraag naar Rhodiola. Dit heeft er toe geleid dat er wereldwijd ook kwalitatief minder goede rhodiola wordt aangeboden. Doordat wij zelf de grondstoffen inkopen en produceren, kunnen wij streng selecteren op de zuiverheid en kwaliteit van grondstoffen.

Samenstelling

Bevat per vegicap:
Rozewortel (Rhodiola Rosea) ((3% Rosavins & 1% Salidroside))500 mg

Dosering

1 vegicap per dag tijdens een maaltijd innemen. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Ingrediënten

Rhodiola Rosea, vulmiddel (MCC), anti-klontermiddel (silicium dioxide), HPMC vegacapsule

Kruiden voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Koel, droog, donker en buiten bereik van kinderen bewaren. Niet gebruiken bij zwangerschap. Niet gebruiken in combinatie met antidepressiva en slaapmiddelen. Geproduceerd in Nederland.

Eigen productie

Wij produceren zelf voor maximale kwaltiteitscontrole

{{:: vm.posterText }}

/

Regelgeving

Europese regelgeving
In verband met de Europese regelgeving mogen wij helaas niet (volledig) uitleggen waarvoor dit voedingssupplement kan worden gebruikt. Voor meer informatie en/of persoonlijk advies kan contact worden opgenomen met +31(0)85 08 67 960 of info@vitaminefabriek.nl

Wij van Vitaminefabriek.nl zijn er voor je

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust!


kiyoh score

{{:: vm.siteScore | number : 1 }} / 10

Vaak samen gekocht

Krijg extra korting met Bestelgemak!

Met Vitaminefabriek Bestelgemak heb je altijd op tijd jouw vitamines in huis.

  • Gemakkelijk ieder kwartaal jouw vitamines in huis
  • 15% voordeel met Bestelgemak
  • Altijd gratis verzending
  • Eenvoudig aanpasbaar of annuleren
Naar Bestelgemak