Klanten beoordeling: {{::vm.siteScore | number : 1 }}

{{ productPageProduct.title }}

{{ vm.product.title }}

 • {{:: usp}}
Kies je verpakking
TIP: Bespaar 15% met Bestelgemak
{{:: o.title }} met Bestelgemak (binnenkort leverbaar)
{{:: o.pricePerPiece | number : 2 }} ps {{:: o.pricePerPiece | number : 3 }} ps / {{:: o.repeat ? vm.dispatchIntervalLabels[ o.dispatchInterval ] : '' }}
{{ :: o.expensivePrice | number : 2 }}
{{ :: o.price | number : 2 }}

{{:: vm.selected.product.title }}
{{:: vm.selected.title }} met Bestelgemak

Beschrijving

Supplementen met Cranberry of D-mannose worden om dezelfde redenen gekocht. Je hoeft echter niet te kiezen, of twee verschillende producten te kopen. Cranberry Complex is een combinatie van beide stoffen, aangevuld met vitamine C dat je natuurlijke afweer ondersteunt.

 • Zorgvuldig afgestemd Cranberry Complex
 • Bevat D-Mannose en Vitamine C
 • Mag langdurig gebruikt worden

Dit supplement combineert Cranberry met D-mannose en vitamine C.
Cranberry, ook wel veenbes genoemd, is een plant die oorspronkelijk uit Noord- Amerika komt. Deze rode bes heeft een zure smaak en bevat van nature een aantal organische zuren.
D-mannose is een natuurlijke pentose suiker, een epimeer van glucose, die relatief veel voorkomt in fruit.

 

Vitamine C:

 • helpt het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen.
 • helpt cellen en weefsels beschermen tegen invloeden van buitenaf.
 • voor het behoud van gezonde cellen en weefsels.

 

Reviews

Lees hieronder de reviews
{{::review.author}} uit {{::review.city}}

{{::review.review}}

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Het nut van

Cranberry

Cranberry's worden ook wel veenbessen genoemd. De plant komt oorspronkelijk uit Noord- Amerika. Omdat cranberry's op lange zeereizen werden meegenomen vanwege het hoge gehalte aan vitamine C, was er ook in Europa belangstelling voor commerciële teelt van de cranberry.

Het verhaal gaat dat in 1845 een vat cranberry's op Terschelling aanspoelde. Een jutter dacht dat het om een waardevol vat wijn ging. Toen de inhoud uit bessen bleek te bestaan, liet hij het vat achter. De cranberry begon zich vervolgens op Terschelling uit te zaaien.

De bessen hebben een zure smaak. Deze smaak komt door de aanwezigheid van een aantal organische zuren, proanthocyanidinen (PAC) genaamd. Inmiddels is bekend dat cranberries naast PAC nog veel meer stoffen bevatten.

Vanwege de zure smaak wordt er aan cranberry sap meestal veel suiker toegevoegd. Het sap vind niet iedereen even lekker. Omdat je veel sap moet drinken voor voldoende PAC, is sap meestal geen goede of gezonde keuze. Als je extra cranberry's wil innemen is een suikervrij cranberry-extract een betere keuze.

 

D-Mannose de natuurlijke suiker

D-Mannose is een natuurlijke suiker die van nature in kleine hoeveelheden voorkomt in voedingsmiddelen. Het zit ook in cranberry's en blauwe bessen. D-mannose lijkt qua structuur op glucose. Alleen deze natuurlijke suiker heeft geen invloed heeft op de bloedsuikerspiegel. Het is daarom ook geschikt voor diabetici. Het bijzondere van D-mannose is echter dat het na inname nauwelijks wordt opgenomen in de stofwisseling. De stof blijft grotendeels onveranderd in de bloedbaan en gaat via nieren naar de blaas. Het merendeel van D-mannose dat je inneemt plas je snel weer uit.

 

 

Vitamine C

Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem en zorgt zo mede voor een goede weerstand.

 

Voor wie?

Hoewel cranberry vooral wordt gebruikt door vrouwen, is dit product geschikt voor iedereen. Als onderhoud neem je één capsule per dag. Als je behoefte hebt aan een hogere dosering kun je verdeeld over de dag 4 capsules nemen.

Samenstelling

Bevat per vegicapmg/mcg*RI%
D- mannose250 mg -
Cranberry extractpoeder 90%84 mg -
Vitamine C (ascorbinezuur)50 mg 62,5%

* RI = Referentie Inname (voorheen ADH)

Dosering

Preventief: 1 x per dag 1 vegicaps met voldoende water tijdens de maaltijd innemen.
Acuut: 2 x per dag 2 vegicaps met voldoende water tijdens de maaltijd innemen.
Tenzij anders wordt geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingrediënten

d-mannose, hulpmiddel (microkristallijne cellulose), cranberry extractpoeder (90%), hulpmiddel (calcium carbonaat), ascorbinezuur DC 97%, hulpmiddel (veg. magnesiumstearaat), hulpmiddel (magnesium silicaat), hulpmiddel (siliciumdioxide)

Voedingssupplement met vitaminen en plantenextracten. 
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Cranberry - niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Geproduceerd in Nederland. 

Eigen productie

Wij produceren zelf voor maximale kwaltiteitscontrole

{{:: vm.posterText }}

/

Regelgeving

Europese regelgeving
In verband met de Europese regelgeving mogen wij helaas niet (volledig) uitleggen waarvoor dit voedingssupplement kan worden gebruikt. Voor meer informatie en/of persoonlijk advies kan contact worden opgenomen met +31(0)85 08 67 960 of info@vitaminefabriek.nl

Wij van Vitaminefabriek.nl zijn er voor je

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust!


kiyoh score

{{:: vm.siteScore | number : 1 }} / 10

Vaak samen gekocht

Krijg extra korting met Bestelgemak!

Met Vitaminefabriek Bestelgemak heb je altijd op tijd jouw vitamines in huis.

 • Gemakkelijk ieder kwartaal jouw vitamines in huis
 • 15% voordeel met Bestelgemak
 • Altijd gratis verzending
 • Eenvoudig aanpasbaar of annuleren
Naar Bestelgemak