Klanten beoordeling: {{::vm.siteScore | number : 1 }}

{{ productPageProduct.title }}

{{ vm.product.title }}

 • {{:: usp}}
Kies je verpakking
TIP: Bespaar 15% met Bestelgemak
{{:: o.title }} met Bestelgemak (binnenkort leverbaar)
{{:: o.pricePerPiece | number : 2 }} ps {{:: o.pricePerPiece | number : 3 }} ps / {{:: o.repeat ? vm.dispatchIntervalLabels[ o.dispatchInterval ] : '' }}
{{ :: o.expensivePrice | number : 2 }}
{{ :: o.price | number : 2 }}

{{:: vm.selected.product.title }}
{{:: vm.selected.title }} met Bestelgemak

Beschrijving

Het Weerstand Complex van Vitaminefabriek is een bijzondere multi. Dit is een multivitamine én antioxidantencomplex in één, geschikt voor iedereen die een ondersteuning van de natuurlijke afweer kan gebruiken. Hierin zit extra vitamine B12 en Vitamine C. Dit Weerstand Complex bevat ook een reeks aan B-vitamines. 

 • Weerstand Complex is een zeer bijzonder multi preparaat .
 • Met celbeschermende anti oxidanten (selenium en vit C, E & B2).
 • Met vitamine B12 en C, welke vermoeidheid kunnen helpen te verminderen. 

De antioxidanten in dit complex zijn de vitamines C, E, B2, zink, selenium, koper en mangaan. De vitamine C in combinatie met zink, selenium en foliumzuur helpen het immuunsysteem en ondersteunen de afweer.

 

Weerstand Complex bevat ook een reeks aan B-vitamines, zoals B1 en B6 welke de natuurlijke energie activeren en B3 en B12 om vermoeidheid en moeheid te helpen verminderen. Vitamine B5 ondersteunt in stress-situaties. Als laatste reguleert vitamine B6 mede de activiteit van hormonen.

 

Belangrijk is ook dat Weerstand Complex selenium in twee verschillende vormen bevat, namelijk seleniummethionine en seleniet.

 

 • Vitamine C, D, B11, koper, B12 en Zink zorgen mede voor een goede weerstand
 • Selenium helpt beschermen tegen invloeden van vervuiling en zonlicht
 • Vitamine C helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen
 • Vitamine D draagt bij aan het proces van celvernieuwing
 • Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem

Reviews

Lees hieronder de reviews
{{::review.author}} uit {{::review.city}}

{{::review.review}}

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Het nut van

Het immuunsysteem

Je immuunsysteem is de natuurlijke verdediging van je lichaam. Deze multi is geschikt voor iedereen die een ondersteuning van de natuurlijke afweer kan gebruiken. Bijvoorbeeld omdat je veel sport of een druk leven leidt. De vegicaps bevatten stoffen die stuk voor stuk bijdragen aan je weerstand, zoals vitamine C en zink. 

 

Vitamine C voor extra weerstand

In een capsule neemt vitamine C veel ruimte in. De meeste multi’s bevatten daarom maximaal 100% van de Referentie Inname aan vitamine C. In sommige gevallen kun je wel wat meer vitamine C gebruiken. Als je fanatiek sport, eis je veel van je lichaam. Vitamine C geeft extra weerstand bij lichamelijke inspanning. Hiervoor moet je dagelijks minstens 200 mg vitamine C binnenkrijgen, naast je gewone voeding. Weerstand Complex bevat 220 mg vitamine C in de vorm van ascorbinezuur. Dit is ook de vorm zoals vitamine C in je sinaasappel zit. Vitamine C heeft een positieve invloed op het imuunsysteem. 

 

Ondersteuning van je afweer en celbescherming

Je afweersysteem is een van de meest complexe systemen in het lichaam. Naast vitamine C zijn er nog veel meer vitamines en mineralen die dragen bijdragen aan een goede weerstand. Je kunt dan denken aan de vitaminen B6 en B12, foliumzuur en zink, ijzer, koper en selenium. Iedere stof is even belangrijk om je immuunsysteem normaal te laten functioneren.
Ze hebben allemaal een eigen taak. Vitamine B6 is belangrijk is voor de productie van afweercellen. Antioxidanten als vitamine E, Selenium, zink, koper en mangaan helpen bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Je kunt antioxidanten zien als hulptroepen in je lichaam, ook voor je immuunsysteem. Al deze stoffen zijn in goede hoeveelheden toegevoegd.

 

Arginine en N-Acetyl L-Cysteïne zijn ingrediënten die je niet vaak tegenkomt in een multipreparaat. Je lichaam kan deze aminozuren zelf aanmaken. Onder bepaalde omstandigheden kan het toch nuttig zijn ze extra aan te vullen, naast je voeding en je lichaamseigen aanmaak.

 

Bromelaïne en papaïne maken dit supplement helemaal af en vormen een waardevolle aanvulling. Het zijn eiwitsplitsende enzymen. Bromelaïne is afkomstig van ananas. Als je een plak ananas op vlees legt tijdens het bakken, wordt het vlees malser. Door de aanwezigheid van bromelaïne, worden de eiwitten in het vlees al wat afgebroken. Het plantaardige enzym papaïne wordt uit de papaja gehaald.

 

Voor wie?

Weerstand Complex is een dagelijkse aanvulling op een gezonde leefstijl voor wie iets extra’s wil doen voor zijn of haar weerstand.

Samenstelling

 

Bevat per vegicap:%RI*
Bèta-caroteen1,5 mg 
Vitamine B1 (thiamine HCl)10 mg909%
Vitamine B2 (riboflavine)10 mg714%
Vitamine B3 (nicotinamide)20 mg125%
Vitamine B5 (calcium-D-pantothenaat)10 mg167%
Vitamine B6 (pyridoxine HCl)4,20 mg300%
Foliumzuur100 mcg50%
Vitamine B12 (cyanocobalamine)25 mcg1000%
Vitamine C (L-ascorbinezuur)220 mg125%
Citrus Bioflavonoïden Complex50 mg 
Vitamine E (DL-alfa-tocoferylacetaat)25 mg208%
N-Acetyl L-Cysteïne40 mg 
L-Arginine120 mg 
Bromelaïne20mg 
Papaïne10 mg 
Magnesium (citraat)12 mg3%
Koper (citraat)1,5 mg150%
Zink (citraat)10 mg100%
Mangaan (citraat)3 mg150%
Selenium (110 mcg natriumseleniet en 75 mcg L-selenomethionine)185 mcg336%

*RI = Referentie-inname (voorheen ADH).

 

Dosering

1 tot 2 vegicaps per dag tijdens een maaltijd met water innemen. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Ingrediënten

Vitaminen, aminozuren, mineralen, enzymen, vulmiddel (MCC), anti-klontermiddelen (silicium dioxide, magnesiumstearaat), HPMC vegacapsule.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Koel, droog, donker, afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren. Dit product bevat een droogzakje (silica) en is niet geschikt voor consumptie, dit is benodigd voor een langere houdbaarheid. Geproduceerd in Nederland.

Eigen productie

Wij produceren zelf voor maximale kwaltiteitscontrole

{{:: vm.posterText }}

/

Regelgeving

Europese regelgeving
In verband met de Europese regelgeving mogen wij helaas niet (volledig) uitleggen waarvoor dit voedingssupplement kan worden gebruikt. Voor meer informatie en/of persoonlijk advies kan contact worden opgenomen met +31(0)85 08 67 960 of info@vitaminefabriek.nl

Wij van Vitaminefabriek.nl zijn er voor je

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust!


kiyoh score

{{:: vm.siteScore | number : 1 }} / 10

Vaak samen gekocht

Krijg extra korting met Bestelgemak!

Met Vitaminefabriek Bestelgemak heb je altijd op tijd jouw vitamines in huis.

 • Gemakkelijk ieder kwartaal jouw vitamines in huis
 • 15% voordeel met Bestelgemak
 • Altijd gratis verzending
 • Eenvoudig aanpasbaar of annuleren
Naar Bestelgemak